Շոկոլադե շոկոլադի օր

13.2դասարան

Շոկոլադի օր

Բաղադրատոմս՝

Բանանը բաժանում ենք երկու հավասար մասերի և կեղևազատում: Բանանը պաղպաղակի փայտիկի վրա ենք ամրացնու և դնում սառնարանում /սառցարանում/, մոտ 2 ժամ: Շոկոլադե սալիկը դնում ենք ջեռոցին ու տաքացնում այնքան, որ դառնա հեղուկ զանգված: Բանանի սառնարանում <<մրսած>> կտորները թաթախում ենք տաք շոկոլադի մեջ և  ձևավորում  թիթիզ և գունավոր կոնֆետներով: Սա էլ դնում ենք սառնարանում մոտ 5-10 րոպե, իսկ հետո վայելում: Բարի ախորժակ…

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Թողնել պատասխան

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Փոխել )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Փոխել )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Փոխել )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Փոխել )

Connecting to %s