Շոկոլադե շոկոլադի օր

13.2դասարան

Շոկոլադի օր

Բաղադրատոմս՝

Բանանը բաժանում ենք երկու հավասար մասերի և կեղևազատում: Բանանը պաղպաղակի փայտիկի վրա ենք ամրացնու և դնում սառնարանում /սառցարանում/, մոտ 2 ժամ: Շոկոլադե սալիկը դնում ենք ջեռոցին ու տաքացնում այնքան, որ դառնա հեղուկ զանգված: Բանանի սառնարանում <<մրսած>> կտորները թաթախում ենք տաք շոկոլադի մեջ և  ձևավորում  թիթիզ և գունավոր կոնֆետներով: Սա էլ դնում ենք սառնարանում մոտ 5-10 րոպե, իսկ հետո վայելում: Բարի ախորժակ…

Это слайд-шоу требует JavaScript.

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s